Grup Il·licità de Muntanyisme

divendres, 20 de juny del 2014

INFORMACIÓ ACTIVITATS

SECRETARIA: INFORMACIÓ ACTIVITATS AQUEST CAP DE SETMANA I TOTA LA SETMANA VE

Aquest cap de setmana més la setmana que ve els tenim carregats d'activitats.
.
Complint amb el nostre calendari, aquest cap de setmana es durà a terme la ruta BTT proposada. Un grup del GIM farà la RUTA DELS TRES CALARS, a la serra del Segura amb les seves bicis de muntanya. Amb un desnivell acumulat de més de 2000 m i una distància de gairebé 100 km, els nostres bikers del club uniran aquests tres calars. Els desitgem tota la sort del món i que tot vagi sobre rodes (mai millor dit). Esperem els vostres comentaris.

Un altre grup parteix de diumenge al Pirineu Aragonès, a la zona de Broto-Torla, allà duran a terme el descens dels barrancs Gloces, ferrata i barranc del Sorrosal, barranc de Lapazoza, Otal i Furco. A tots ells també els desitgem el millor i esperem els vostres comentaris i fotos de l'experiència, de ben segur per no oblidar.

Finalment, i per acabar el curs d'espeleologia i la seva última pràctica, la secció d'espeleologia del club marxa a Tous, a l'avenc de la Llenca del Serrano. Sense cap dubte tant cursetistes com monitors gaudiran de valent. Esperem també els vostres comentaris i fotos.


Abraçades per a tothom en nom de tots els membres del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada